"Razveo bih se zbog Dončića!"

Autor:

Sport

28.08.2020

21:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kontoverzni vlasnik Dalas Maveriksa Mark Kjuban našalio se na pitanje šta je spreman da učini kako bi slovenačkog beka Luku Dončića zadržao u klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Dončić

Franšiza iz Teksasa je 2018. birala Dončića sa treće pozicije na draftu, a 21-godišnjak je u drugoj NBA sezoni u plej-ofu prosečno beležio 29.6 poena, 10 skokova i 8.6 asistencija.

- Kad bih morao da biram između supruge i mogućnosti zadržavanja Dončića u Mavsima, mog advokata biste zatekli u kancelariji kako se priprema za postupak razvoda- izjavio je Kjuban.

 

Franšiza iz Teksasa je 2018. birala Dončića sa treće pozicije na draftu, a 21-godišnjak u drugoj NBA sezoni igra spektakularno i u plej-ofu prosečno beleži 29.6 poena, 10 skokova i 8.6 asistencija. POVEZANO Momci sa Balkana: Kakva bi ovo ekipa bila? Postignut dogovor: NBA liga se nastavlja u subotu "Kad bih morao da biram između supruge i mogućnosti zadržavanja Dončića u Mavsima, mog advokata biste zatekli u kancelariji kako se priprema za postupak razvoda," izjavio je Kjuban. Slovenac je 2019. proglašen za rukija godine, sa Real Madridom je 2018. osvojio Evroligu, dok je sa reprezentacijom godinu dana ranije bio prvak Evrope. Dalas u prvom krugu plej-ofa gubi od Los Anđeles Klipersa sa 3:2.

 

Slovenac je 2019. proglašen za rukija godine, sa Real Madridom je 2018. osvojio Evroligu, dok je sa reprezentacijom godinu dana ranije bio prvak Evrope.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Kjuban , levo

Dalas u prvom krugu plej-ofa gubi od Los Anđeles Klipersa sa 3:2.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading