SEZONA SE PREKIDA? Lebron i Kavaj ne žele da se bore za titulu

Autor: Tanjug, Republika

Sport

27.08.2020

14:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šok u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Kavaj Lenard

Igrači svih NBA ekipa, koji se na nalaze u balonu u Orlandu, održali su sastanak nakon bojkota utakmica plej-ofa najjače košarkaške lige na svetu.

Bojkot su počeli košarkaši Milvokija, koji sinoć nisu izašli na peti meč plej-ofa NBA lige protiv Orlando Medžika, a odluku su doneli zbog pucnjave prošlog vikenda tokom koje je policija u Kenoši, u državi Viskonsinu iz koje je ovaj NBA tim, teško ranila 29-godišnjeg Afroamerikanca.

Nakon toga ostale ekipe koje su sinoć po progamu imale mečeve plej-ofa, odbile su da izađu na teren, te je NBA liga otkazala sve sinoćne mečeve.

 

 

 

Usledio je sastanak košarkaša, na kojem je svaki tim imao predstavnika, na kom se razgovaralo da li će sezona biti nastavljena, a prema pisanju američkih medija samo su košarkaši Los Anđeles Lejkersa i Los Anđeles Klipersa bili protiv nastavka.

Ostatak timova bio za nastavak sezone, a nakon pitanja veteran Majamija Judonis Haslem kako će se sezona završiti bez dva tima iz Los Anđelesa, košarkaš Lejkersa Lebron Džejms napustio je sastanak.

Košarkaši će imati još jedan sastanak na kojem će biti odlučeno da li će se nastaviti sa takmičenjem.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading