PAO POTPIS: Obradović dobio novog igrača

Autor:

Sport

25.08.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crvena zvezda ima još jednog košarkaša u sastavu.

RepublikaFoto: Tanjug
Saša Obradović i Nebojša Čović

Talentovani junior Crvene zvezde Marko Gušić, potpisao je u utorak prvi profesionalni ugovor sa crveno-belima u trajanju od 4 godine!

Momak koji je visok 202 centimetara, može da pokriva više pozicija u timu. Rođen je 6. avgusta 2002. godine u Beogradu.

Marko je u maju 2019. godine potpisao prvo stipendijski ugovor nakon dolaska iz ekipe Vizure, a tokom prethodne sezone nastavio je da se razvija i napreduje u juniorskom timu našeg kluba, čime je zaslužio i prvi profesionalni ugovor na 4 sezone sa Crvenom zvezdom u koju je stigao nakon nastupa u ekipama Mladosti, Mege i Vizure gde je bio najbolji igrač:

- Potpisivanje ugovora za Crvenu zvezdu je velika čast i obaveza. Ovo je priznanje za mene i potvrda da se rad isplati. Uz to, ovo je zaista u mom slučaju ostvarenje dečačkog sna. Sada moram još jače i više da treniram, i pokušam da se izborim za šansu i poziciju u timu u godinama koje dolaze - rekao je po potpisivanju ugovora Marko Gušić.

Crvena zvezda je i ovim potpisom nastavila da ojačava sve selekcije kluba kroz razvoj mladih vrlo talentovanih igrača od kojih su mnogi ponikli i prve korake pravili upravo u Crvenoj zvezdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading