DRAGON UZJAHAO METLU: Majami počistio Indijanu, Oklahoma stigla 0:2, Lebron UNIŠTIO Portland

Autor:

Sport

25.08.2020

07:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na korak od plasmana u narednu fazu plej-ofa i Milvoki.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Dragić protiv Indijane

Prethodnog dana u NBA ligi odigrane su četiri plej-of utakmice, a plasman u narednu rundu obezbedio je Majami Hit koji je "počistio" Indijanu.

Majami je do konačne pobede u seriji (4:0) došao trijumfom od 99:87. Najzaslužniji za slavlje ekipe Erika spolstre bio je Goran Dragić sa 23 poena, dok je u poraženom sastavu bolji od ostalih bio Viktor Oladipo sa 25.

Do izjednačenja u seriji (2:2) stigla je Oklahoma drugom uzastopnom pobedom nad Hjustonom. Tanderi su slavili rezultatom 117:114, a najefikasniji su bili Denis Šruder sa 30 i Kris Pol sa 26 poena, dok je "rakete" predvodio Džejms Harden sa 32, ali ni to nije bilo dovoljno.

Ubedljivu pobedu ostvarili su Los Anđeles Lejkersi nad Portlandom i tako poveli sa 3:1. "Jezeraši" su sa 135:115 slavili treći put zaredom u seriji, a sjajan je bio Lebron Džejms sa 30 poena i deset asisitencija sza svega 28 minuta na parketu. Sa druge strane, istakao se Jusuf Nurkić sa 20 poena i 13 uhvaćenih lopti.

 

Takođe sa 3:1 u seriji poveo je Milvoki trijumfom od 121:106 nad Orlandom. Janis Adetokumbo je sa 31 poenom i 15 skokova predvodio Bakse, a isti broj poena i četiri skoka manje je u poraženom timu imao Nikola Vučević.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading