"Moje maltretiranje su jedino Kobi i Dragić mogli da izdrže!"

Autor:

Sport

23.08.2020

19:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni bivši košarkaš Šekil O'Nil je pohvalno govorio o Goranu Dragiću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šekil Onil

Slovenački plejmejker igra sjajno na početku plej-ofa za svoj Majami Hit.

O'Nil je tokom bogate igračke karijere svlačionicu delio i sa Dragićem, ali i sa legendarnim Kobijem Brajantom.

- Pre nego što krenem da pričam o Goranu Dragiću moram nešto da priznam. Samo dva igrača su ikada uspela da izdrže moje 'maltretiranje' i ja sam morao da prestanem da im radim to što sam im radio zbog njihove čvrstine. To su Kobi Brajant i Goran Dragić- rekao je O'Nil u emisiji "Inside the NBA".

Dragić je u trećem meču serije prve runde plej-ofa Istoka protiv Indijana Pejsersa imao 24 poena, šest asistencija i tri ukradene lopte.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Šek i Slovenac su bili deo Finiks Sansa kada je proslavljeni centar trejdovan iz Majamija 2008. godine. Dragić je tada tek stigao u NBA ligu.


On je nedavno u podkastu Adrijana Vojnarovskog ispričao zanimljivu priču vezanu za njega i O'Nila.

 


- On je prema meni bio super, ima mnogo šala i stvarno je bio zanimljiv. Evo jedne anegdote, svuda sam morao da nosim njegovu tastaturu. Iz autobusa u avion, iz aviona u hotel i često sam imao sobu do njega i nikada ga nisam čuo da igra igrice. Tako sam ga na kraju sezone pitao:'Hej, Šek, da li nekada koristiš tu tastaturu'? Odgovorio mi je da ne igra ništa, jer je tastatura pokvarena. Tako da sam cele sezone nosio njegovu pokvarenu tastaturu i to su bile moje 'ruki obaveze'. Srećan sam što sam bio deo te Finiksove ekipe i što sam imao priliku da upoznam Šeka- ispričao je Dragić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading