BRUTALNO PRIZNANJE OBRADOVIĆA: Pokušali su da me spreče da preuzmem Zvezdu!

Autor: Sportklub

Sport

23.08.2020

17:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Preuzeo je Saša Obradović ovog leta Crvenu zvezdu i naravno da bolje od svih drugih zna sa čime se uhvatio u koštac.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Do sada je skoro uspeo da sklopi celu ekipu, ali u razgovoru za Sport Klub ističe da će biti još pojačanja.

Takođe, dotakao se i još različitih zanimljivih tema. Recimo, kao toga da su mu mnogi govorili da ne ide u Zvezdu zbog velikog pritiska koji rad među crveno-belima nosi.

Ali, Obradović je bio spreman da uđe u klinč sa svim problemima kako bi vodio tim koji mu je u srcu. Napustio je Monako i zapucao među crveno-bele.

- Sa godinama sam naučio da se ne fokusiram na ono na čega ne mogu da utičem. Tako nema ko mi nije rekao, pre ozvaničenja saradnje, šta ću u Zvezdi, sve sa primerima... Kao da ja ne znam gde sam došao i kao da je na nekom drugom mestu manji pritisak. Posle deceniji i po trenerskog staža, stvarno je višak da mi to pričaju, dobronamerno ili na onaj drugi način. A šta ćemo sa skromnim klubovima nerealnih ambicija. Ih, šta sve nisam prošao- rekao je Obradović za Sport Klub.

 

 

 

Iako će posle sledećih reči ostati pun koš nevernih Toma, Obradović nastavlja:

- Došao sam da sa zadovoljstvom vodim svoj klub, gde sam igrački začet, otišao u beli svet, odrekavši se izvesnih finansijskih sredstava. To nije žrtva, već moj izbor. Igrači, stručni štab, ovde smo da pravimo rezultat za klub i, svoje karijere. Profesionalno i predano.

Potom se osvrnuo na igrački kadar. Tu je dosta novih lica, novih imena…

- Generalno sam zadovoljan izborom stranaca (Hol, Noko, Volden, Lojd, Rit). Noko je ok, pridružiće nam se u Beogradu, posle manjih zdravstvenih problema, uspeće sve da nadoknadi. Strana pojačanja imaju ambiciju, određeno iskustvo, atletske sposobnosti i razumevanje igre. Mislim da će dobro odgovoriti na velika očekivanja. Evidentna je velika podrška iskusnih domaćih igrača, Lazića i Simonović, koji su deo nekadašnjih rezultata. Imaju karakter, harizmu, daju podrškuprogramu. Ma, niko od starijih igrača, a bilo je za očekivati, nije prozborio ni ’pola’ reči, recimo teške pripreme... To je za trenera velika stvar. Simonović i Lazić su važni za ovaj program, pomoć su treneru u kreiranju atmosfere, kao i što uče mlade da shvate svoje uloge.

 

 

 

Kuzmić je ponovo na Malom Kalemegdanu.

- Postojale su otvorene sumnje da li je Kuzmić dovoljno dobar da bude deo Zvezde, posle saobraćajke, povrede, oporavka, učinka u protekloj sezoni. Pozitivno ga ocenjujem, radio je celo leto, to se primećuje. U ovom trenutku, ne znam da li će da ponovi sezonu kada je bio kod kolege Radonjića, ali, posle svega što je prošao, bolji je. Slično važi i za Jagodić-Kuridžu, a koliko i kako ću da ga koristim, otom, potom, sada sam zadovoljan- zaključio je Obradović.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading