Sjajan JUBILEJ za Branka Lazića!

Autor:

Sport

23.08.2020

11:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deseta sezona na Malom Kalemegdanu.

RepublikaFoto: Starsport
Branko Lazić

Rekordi u Zvezdi su njegov zaštitni znak. Njegovo iskustvo je neprocenjivo, a kapitenska traka – prirodna stvar. Deluje pomalo neverovatno za srpsku košarku i naše najveće klubove, ali je istina – Branko Lazić će dres Crvene zvezde da nosi u 10. uzastopnoj, jubilarnoj sezoni.

– Ne mogu da verujem da je već toliko prošlo, jako brzo, ali mi je drago da smo došli do te cifre i da provodimo već 10. godinu zajedno – rekao je Branko Lazić.

Ova godina se razlikuje od svih ostalih.

– Ništa nije neuobičajno u odnosu na prethodne sezone što se tiče priprema i treninga. Jedino je zbog situacije sa virusom malo drugačije. Duža je bila pauza nego prethodnih godina, pa sam leto iskoristio i da se odmorim i provedem vreme sa porodicom i prijateljima, ali i da se pripremim. U novu sezonu ulazim spreman i za sada sve teče po planu.

Godine prolaze, a ciljevi se ne menjaju.

– Znaju se ciljevi Crvene zvezde, a to je osvajanje Jadranske lige i obezbeđivanje plasmana u Evroligu naredne sezone. Što se tiče Evrolige, cilj je da se pokažemo u što boljem svetlu i zabeležimo što više pobeda i dobrih partija. Naravno, ako nam se ukaže prilika za prolazak u narednu rundu da to spremni dočekamo i iskoristimo.

U novu sezonu sa novim trenerom, Sašom Obradovićem.

– Za sada je sve sjajno, još uvek smo u fazi upoznavanja, ali ovaj period koji smo proveli zajedno je zaista fenomenalan. Veoma mi je drago što je jedan takav Zvezdaš došao da vodi prvi tim Crvene zvezde – jasan je kapiten Branko Lazić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading