ŽAO MI JE DIVCA, ALI BOLJE DA ĆUTIM: Srbinu stigla MOĆNA podrška od velike LEGENDE Kingsa!

Autor:

Sport

22.08.2020

12:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vlade napustio funkciju generalnog menadžera Sakramenta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Vlade Divac

Legendarni as Sakramenta Kris Veber istakao je da mu je žao što je Vlade Divac napustio funkciju generalnog menadžera franšize, a poželeo je sreću njegovom nasledniku Džou Dumarsu.

Pred Kingsima je težak posao. Bilo je frustrirajući gledati sve ovo. Mislim da je svako dao maksimum. Srećan sam što je Džo Dumars preuzeo ulogu u upravi, on je sjajan lider i mislim da će voditi ekipu u pravom smeru - rekao je Veber za "The Athletic" i dodao:

- Znam da je Vlade da sve od sebe i krivo mi je kako se završilo.

Član one čuvene generacije "kraljeva" kaže da je bolje da zaćuti jer mu je teško da bude profesionalan kada je reč o franšizi za koju mu je mnogo stalo.
 

- Igrao sam u Kingsima, bio sam veliki deo one ekipe i sve što kažem moglo bi da se izvuče iz konteksta. Žao mi je Divca, Kingsi imaju najbolje navijače i ubeđen sam da će ući u plej-of i da idu u pravom smeru. Teško je biti profesionalan kada me pitati o organizaciji koju mnogo volim, zato bolje da ućutim - zaključio je u emotivnom tonu Veber.

Podsetimo, Divac je napustio Sakramento posle pet sezona na mestu generalnog menadžera.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading