MIJAILOVIĆ UPUTIO OTROVNE STRELICE: Od Odžove smrti prave RIJALITI! Zadržaću DOSTOJANSTVO, ali kad bih otkrio ŠTA SVE ZNAM

Autor: Informer, Republika

Sport

21.08.2020

18:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se sukob na relaciji Crvena zvezda - Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Pokojni Majkl Odžo protiv Partizana

Prošlo je tačno dve nedelje od iznenadne i šokantne smrti bivšeg košarkaša Crvene zvezde Majkla Odža (27), a prašina se i dalje ne spušta, najviše zbog toga što je preminuo trenirajući u košarkaškoj sali stadiona Partizana.

Predsednik KK Partizan, Ostoja Mijailović, pričao je za Informer o tome što su on i klub indirektno osuđeni za smrt nesrećnog Nigerijca.

- Neke pojave u našem sportu po starom običaju od loše situacije prave goru. Ja se na taj način, nečijom tragedijom baviti neću. Izgubljen je mlad život, sportista... Svakako će istraga pokazati detalje, pogrešno je od toga praviti rijaliti. Imamo i mi razna saznanja... ko je kome šta nudio i ko je koga kako pritiskao. Ali situacija nalaže da zadržimo dostojanstvo. Barem mi koji ga imamo - rekao je prvi čovek kluba iz Humske.

RepublikaFoto: Starsport
Ostoja Mijailović

Kobni trening Odžo je odradio u Humskoj.

- Ta sala se samo nalazi na stadionu u Humskoj, ali to nije sala Košarkaškog kluba. Mi imamo ugovor sa Arenom u kojoj igramo i treniramo, a sada smo u Hali sportova. Novica Čičić koji je bio sa Odžom na tom treningu je skaut Partizana, ali u ovom konkretnom slučaju nije radio za klub jer ne radi samo s nama. Niko iz Partizana nema ništa s tim.

 

 

 

Na kraju, Ostojić je pričao o tome kako su se osećali ljudi iz kluba povodom svega.

- Osećali smo se normalno, jer nam je savest mirna. To je skandal u koji smo uvučeni mimo naše volje. I mi imamo saznanja da je pre šest meseci bilo ucena od strane najglasnijih pojedinaca prema Odžu, pa se ne bavimo time - zaključio je Mijailović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading