INDIJANA U NOKDAUNU: Majami na pola puta od plasmana u drugu rundu plej-ofa

Autor:

Sport

20.08.2020

19:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sigurna pobeda Hita u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Goran Dragić ide na koš Indijane

Košarkaši Majami Hita savladali su Indijana Pejserse u drugom meču prvog kola plej-ofa rezultatom 109:100 (22:24, 29:22, 37:31, 21:23). Tom pobedom, ekipa Erika Spolstre je došla do prednosti od 2:0 u seriji i na pola je puta da se plasira u drugo kolo.

Meč su bolje otvorili košarkaši Majamija koji su brzo poveli sa 12:3, ali je do kraja prve četvrtine Indijana preokrenula na 24:22. Ipak, u drugoj i trećoj deonici je Majami odradio fantastičan posao, pa je uoči poslednjih 12 minuta igre na semaforu pisalo 88:77 za Hit. Pejsersi su dali sve od sebe da se vrate u igru u poslednjoj četvrtini, ali su košarkaši Majamija rutinski odbili svaki napad i na kraju prilično lako slavili.

Najzaslužniji za pobedu Majamija bio je Dankan Robinson sa 24 poena, a odlični su bili još Goran Dragić sa 20 i Džimi Batler sa 18 poena, sedam skokova i šest asistencija.

Sa druge strane, bolji od ostalih bio je Viktor Oladipo sa 22 poena, a istakli su se i Malkolm Brogdon i Majls Tarner sa po 17.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading