ŠAKIL: Bobane, kaži Srbima da te volim

Autor:

Sport

21.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Legenda NBA lige oduševljena centrom Dalasa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Šakil O'Nil

Legendarni košarkaš Šakil O' Nil (48) poručio je u emisiji "Inside the NBA" da veoma ceni srpskog košarkaša Bobana Marjanovića (32)! Marjanović je sa 13 poena i sedam skokova pomogao Dalasu da slavi nad Klipersima (127:114) i izjednači u plej-of seriji na 1:1.

Nakon ovog trijumfa gorostasni centar je gostovao u emisiji koju vode legendarni košarkaši, među kojima je i O'Nil, koji je Bobijev veliki obožavalac.

- Hvala ti što predstavljaš nas krupne momke. Reci prijateljima, drugarima i čitavoj zemlji da te volim i poštujem. Nego, po mom iskustvu, svi koji se prezivaju na ić su strašni šuteri. Jesi li i ti - kazao je O'Nil Marjanoviću.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Boban Marjanović

Oni su se osvrnuli i na Bobanovu ulogu u filmu "Džon Vik - Parabelum" i tom prilikom ga je legendarni Šek pitao da li bi mogao da prebije Kijanu Rivsa u pravom životu. S druge strane, Marjanović mu je odgovorio da se to uopšte ne dovodi u pitanje.

- Da, prebio bih Kijanua Rivsa, verujte mi, samo je drugačije bilo na snimanju filma - kazao je Bobi i dodao da mu je drago što je deo emisije:

 

 

 

- Moram da kažem da sam prvi put u ovoj emisiji i da sam jako nervozan. Ove slušalice su male, ne mogu da stanu na moje uši i glavu, ako ih polomim, kupiću vam nove, obećavam vam. A što se tiče šutiranja, pa to sam valjda naučio. Imao sam dosta trenera i od svakog sam naučio ponešto. Radim na tome, to je proces.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading