(VIDEO) NBA PLEJ-OF: Dalas srušio Kliperse, kakav OBRAČUN Dončića i Lenarda! Boston LAKO sa Filom...

Autor:

Sport

20.08.2020

07:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Uzbuđenja u Orlandu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Dončić protiv Lenarda

Košarkaši Dalas Meveriksa iznenadili su favorizovane Los Anđeles Kliperse i trijumfom od 127:114 stigli su do izjednačenja u seriji. Boston je zabeležio rutinsku pobedu nad Filadelfijom (128:101), čime je došao do 2:0.

Meverikse je do pobede predvodio sjajni tandem Dončić/Porzingis. Slovenac je postigao 28 poena, uz osam skokova i sedam asistencija, dok je letonski as dodao 23 koša. Sa druge strane, Klipersima nije bilo dovoljno ni 35 poena Kavaija Lenarda, a podbacio je Pol Džordž koji se zaustavio na 14, uz očajnih 4/17 iz igre.

Odličan je bio i naš Boban Marjanović. Centar Dalasa postigao je 13 poena i imao devet skokova i jednu asustenciju za skoro deset minuta igre. Šutirao je odlično: 6/8.

Boston je sa 33 poena nosio sjajni Tejtum, Voker je postigao 22, a Braun 20 koševa. Fila je doživela ubedljiv poraz, uprkos dabl-dabl partiji centra Džoela Embida, koji je meč završio sa 34 poena i deset skokova, a solidan je bio i Ričardson sa 18.

Podsetimo, Juta je sinoć na krilima Mičela izjednačila na 1:1 protiv Denvera, a Toronto je još jednom nadigrao Bruklin.

NBA plej-of nastavlja se večeras, a na programu su četiri susreta.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading