VELIČKOVIĆ ISKREN NA POČETKU PRIPREMA: Samo da prođe UPALA, pa idemo u napad na TROFEJE

Autor: Tanjug, Republika

Sport

18.08.2020

14:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli su počeli da se spremaju za sezonu pred nama.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković

Kapiten košarkaša Partizana Novica Veličković izjavio je da se uželeo košarke i saigrača posle nesvakidašnje pauze izazvane korona virusom.

Izabranici Vlada Šćepanovića juče su zvanično počeli pripreme za novu sezonu, a do četvrtka će raditi u Hali sportova "Ranko Žeravica", nakon čega će bazične pripreme odraditi u Vrnjačkoj Banji.

Iskusni krilni košarkaš i ove sezone biće lider crno-belih i nosiće dres sa brojem 12.

- Ne znam, ovo je verovatno deveti ili deseti put kako počinjem pripreme. Da se ne lažemo, ovo na početku je najteže. Dok prođu sve upale, treba vremena. Pauza je bila nenormalna koliko je trajala... Uželeo sam se saigrača, košarke i svega. Verujem da svi razmišlaju na taj način. Ne znamo kako se će se sve odvijati u sezoni. Igrači su manje-više spremni došli, trenirali su ... Nadam se da će sve biti dobro - rekao je Veličković za TV Partizan.

RepublikaFoto: Starsport
Novica Veličković na treningu Partizana

Sve izvesnije da će naredna sezona početi bez prisustva publike na utakmicama, a Veličković ističe da će to crno-belima najviše nedostajati.

- Svi su upoznati koliko nama znači publika i koje brojke mi imamo na utakmicama. Nama će verovatno najviše nedostajati navijači. Verujem da ćemo se kroz nekoliko utakmica navići na to da nema nikoga u hali. Kao i svake godine, ići ćemo da se borimo za trofeje. To je uvek cilj Partizana - rekao je 33-godišnji kapiten crno-belih, koji će i ove godine biti "produžena ruka" prvog trenera.

 

- Uvek sam na usluzi Partizanu. Novim momcima treba da se pomogne, da im se prilbliži šta je ovaj klub. Da ovo nije "normalna sredina", da nije obična sredina, već specijalna gde svi poznaju košarku. Na to treba da im se ukaže i da budu svesni da ovde uvek moraju da budu na 100 posto. To je ono što je im ja kao kapiten, sa svojim iskustvom, treba da približim u svlačionici - rekao je Veličković i dodao da će pripreme u Vrnjačkoj Banji ekipi prijati, jer će se tim zbližiti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading