Meloun hvali Jokića: NIKOLA SE NE LIBI KONTAKTA!

Autor:

Sport

26.10.2017

16:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čuveni individualni treninzi Nikole Jokića su se isplatili! Trener Denver Nagetsa Majk Meloun pohvalio je igru Nikole Jokića i njegov ozbiljan pristup defanzivnim zadacima, pošto srpski centar nema nikakav problem da se upusti u nešto žešću duel igru.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola postaje jedan od fizički jačih centara lige

Nikola snaga bila je na pravom testu u poslednjem susretu NBA lige kada se namerio na jednog od fizički najdominantnijih igrača u ligi, Dvajta Haurda iz Šarlota.

Meloun je posle tih duela izjavio da se naš košarkaš vrlo dobro snašao protiv korpulentnog Haurda.

- To je NBA. Dvaj Hauard je jedan od najjačih igrača u ligi i ono što volim kod Nikole je što ne odustaje i ne beži od kontakta. To je deo utakmice, ne mislim da je bilo nešto prljavo, obojica su želela da njihove ekipe pobede - rekao je Meloun posle meča. 

Hauard je meč završio sa 15 poena i 19 skokova, dok je Jokić imao učinak od 18 poena i 11 skokova. 

Kada je reč o meču, Meloun nije imao toliko lepih reči o igri svog tima, pošto su "Nagetsi" na kraju doživeli poraz.

- Prva deonica je bila i dobra. Ipak, kada su ušli njihovi igrači s klupe sve se promenilo. Imali su više energije od nas. Dobra stvar je da smo se posle druge četvrtine branili, igrali bolje i izborili smo se za šansu. Međutim, utisak je da nismo dovoljno dobri da možemo sebi dozvoliti da ne igramo svih 48 minuta - istakao je Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading