"Ludi Srbin" ostavio novinare u čudu: Ostao bez plej-ofa, pa poručio - ma, šta me briga!

Autor:

Sport

14.08.2020

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši San Antonija prvi put posle22 godine neće igrati u doigravanju za šampiona NBA lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Greg Popovič

Sjajan niz Grega Popovića je prekinut u kome je osvojio 5 titula, a ludi Srbin je to prokomentarisao u svom stilu. Popović se nije mnogo potresao posle prekida niza.

- Ma, šta me briga! Prošlost me ne interesuje, već ono što se sada odigrava sada. To možda mnogo znači nekim ljudima, meni nikako - u svom stilu je sinoć nakon poraza od Juta Džeza, ujedno i gubitka šanse za postsezonu izjavio popularni Pop.

- Meni je najvažnije kako su moji momci ovde igrali, a bili su fantastični. Iako su nam šanse bile veoma slabe da igramo plej-of, odličnim parttijama prišli smo na dohvat. I na tome im svaka čast! Imamo mlad tim pun talenata i karaktera, i zato sam presrećan.

 

 

 

Samo je Filadelfija uspela da 22 godine zaredom uđe u plej-of i to od 1950. do 1971. Trenutno najduži niz od osam sezona imaju, možda i neočekivano, Hjuston Roketsi.

Plej-of počinje u ponedeljak 17. avgusta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading