PREKINUO ZAVET ĆUTANJA: Sa njim je Odžo trenirao kobnog dana, a sada je u potresnoj ispovesti otkrio sve detalje!

Autor:

Sport

13.08.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt Majkla Odža i dalje je glavna tema u srpskim medijima. Skoro nedelju dana posle ovog tužnog događaja oglasio se trener i skaut Partizana Novica Čičić koji je tog kobnog petka trenirao Nigerijca.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo

On je do tančina objasnio šta se dogodilo na treningu u maloj sali na stadionu Partizana.

-  Mene je pozvao Minja Ilić, koji se bavi menadžerskim poslovima i s kojim je Odžo bio na vezi, i rekao mi da bi Majkl da trenira kod nas jer mu je istekao ugovor sa Crvenom zvezdom i da želi da se priprema za narednu sezonu - priča Novica Čičić.

Kako navodi, gorostasni centar se nije žalio, niti je pokazivao bilo kakve znakove zdravstvenih problema.

- Nama je rečeno da je on preležao koronu, ali da je uradio testove u "Batutu" i da su negativni od 20. jula. Tvrdio je da je sve u redu, da može da trenira i da ima lekarske nalaze da je zdrav. Sa treninzima smo počeli u ponedeljak i dolazio je svakog dana od 12 časova, radili bismo sat vremena košarkaške stvari, što se vidi na snimcima. Potpuno je netačno da je kod mene išao u teretanu ili trčao... Zbog medija koji su objavili neistine već sam angažovao advokate - izjavio je Čičić u razgovoru za "Kurir".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading