PASPALJ REAGOVAO NA SRAMNU PROVOKACIJU HRVATA: O čemu, bre, on priča?

Autor:

Sport

13.08.2020

08:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Franjo Arapović, nekadašnji reprezentativac SFR Jugoslavije, a potom i Hrvatske, izazvao je veliku buru još jednom skandaloznom izjavom.

RepublikaFoto: Telegraf/VLukić
Žarko Paspalj

On je otkrio "Večernjem listu" da ga je Dušan Duda Ivković sklonio iz nacionalnog tima osamdesetih i to uz reči: 'Šta će nam, bre, taj ustaša'"?

Košarkaš koji se kasnije pridružio Tuđmanovoj stranci HDZ rekao je i da je Ivković kriv za poraz u finalu Olimpijskih igara od Sovjeta jer ga nije uveo u finišu da čuva Arvidasa Sabonisa...

Legenda naše košarke, Žarko Paspalj, bio je tada u timu, a u razgovoru za "Informer" je kratko govorio o Arapoviću, bez želje da se upliće u polemiku.

 

- Ko se seća šta je bilo pre više od 30 godina. Ma kakva politika u to vreme. Ne znam uopšte odakle njemu sada tako nešto. Nisam ni znao da je još tada bio politički aktivan. Možda je on bio ispred tog vremena, možda je imao viziju i znao šta će da se desi. Stvarno ne znam čemu sada sve to, niti me previše zanima- rekao je Paspalj.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading