POZNATO 7 OD 8 PAROVA PLEJ-OFA: Jokić mora ponovo da "baci na kolena" najboljeg defanzivca lige!

Autor:

Sport

13.08.2020

07:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kolo pre kraja regularnog dela NBA sezone poznato je sedam od osam parova plej-ofa, koji počinje sledeće nedelje. Denver Nagetsi (3) Nikole Jokića će se u prvom kolu zapadne konferencije sastati sa Juta Džezom (6).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Duel Jokića i Gobera

Nikola Jokić će ponovo ići na megdan dvostrukom uzastopnom najboljem defanzivcu sveta, Francuzu Rudiju Goberu.

Denver će imati formalnu prednost domaćeg terena u toj seriji, ali će svi mečevi biti odigrani u "Dizni svetu" u Orlandu.

Nagetsi i Džez su nedavno odigrali meč u kojem je ekipa Majkla Melouna slavila pobedu posle dva produžetka, a Jokić je zabeležio dabl-dabl.

I u meču pre toga, odigranom ove sezone, Jokić je dominirao pored Gobera i meč završio sa monstruoznim tripl-dablom od 30 poena, 21 skoka i deset asistencija.

Los Anđeles Klipersi (2) će svoj meč igrati protiv Dalas Maveriksa (7).

 

Klipersi su u seriji od četiri uzastopne pobede protiv Maveriksa.

Hjuston Roketsi (4) će igrati protiv Oklahoma Siti Tandera (5).

Jedini preostali duel koji nije poznat je duel Los Anđeles Lejkersa (1) i ekipe koja bude zauzimala osmu poziciju Zapada.

To mogu da budu Portland Trejlblejzersi, Finiks Sansi i Memfis Grizlisi. O osmom nosiocu odlučivaće takozvani "plej-in", odnosno duel osme i devete ekipe.

Ukoliko Denver prođe Jutu, igraće protiv boljeg iz duela LA Klipers – Dalas, dok će u drugom polufinalu Zapada igrati bolji iz okršaja Lejkersi – Finiks/Portland/Memfis i Hjuston – Oklahoma.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading