OKLAHOMA REŽIRALA LUDI PREOKRET: Majami pao posle neviđene drame!

Autor:

Sport

13.08.2020

07:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U noći između srede i četvrtka su košarkaši Oklahoma Siti Tandera savladali Majami sa 116:115 i tako uspeli da "zakažu" duel sa Hjuston Roketsima.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Oklahoma Siti Tander

Majami je verovatno i najprijatnije iznenađenje po nastavku sezone, a sada su u tesnoj i napetoj utakmici poraženi od Oklahoma Siti Tandera sa 116:115, pa to znači da će u doigravanjima igrati protiv Indijana Pejsersa.

Oni su bili bolji rival tokom tri četvrtine, "gazili" Oklahomu i pred ulazak u poslednji deo meča vodili sa 100:82, a potom dali još 4 poena, da bi tek tada stigao odgovor Oklahome.

Sjajnim šutem za tri poena i odličnim protokom uspevali su da malo po malo stižu Majami, a onda i da ih prestignu. Jedan od ključnih igrača bio je Majk Muskala, čovek koji je postigao poslednje dve trojke, koje su srušile Majami i donele pobedu minimalnom razlikom.

Bezli je sa 21 poenom bio najefikasniji, a Aleksander je imao 18, Galinari 14, a junak Muskala 6, dok je Kris Pol imao 12 uz 7 skokova i 4 asistencije. Na drugoj strani je Tajler Hiro imao 30 poena, Robinson 19, a Dragić 16.

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa upisali su novi poraz, igrajući bez dva najbolja igrača – Bena Simonsa i Džoela Embida, obojica zbog povreda (Simons operacija kolena, Embid povreda skočnog zgloba).

 

 

 

I pored tako okrnjenog sastava, Filadelfija je bila sasvim ravnopravan rival ubacivši 32 poena u prvoj četvrtini, da bi kasnije igrala sjajno i pratila aktuelnog šampiona u stopu, ali njihovi napori su bili dovoljni samo da se ostvari tesan poraz.

Najefikasniji u pobedničkoj ekipi bili su Kajl Lauri i Kris Bušer sa po 19 poena, Pauel je imao 17, Siakam 15, a Gasol 11 postignutih poena.

U redovima Filadelfije, Tobajas Heris se istakao sa 22, Furkan Korkmaz je imao poen manje, Raulzinjo Neto 17, a Majk Skot 12 postignutih poena.

Toronto će u plej-ofu igrati protiv Bruklin Netsa, dok će Filadelfija za svog protivnika imati ekipu Bostona.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading