UTAKMICA SEZONE U ORLANDU: BRUTALNI Lilard zasenio odlične srpske reprezentativce

Autor:

Sport

12.08.2020

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Postigao više od 60 poena.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demijan Lilard

Prethodne noći u NBA ligi odigrano je sedam utakmica, a na terenu su se našla četiri srpska košarkaša. Međutim, sve ih je u jednom od najboljih mečeva sezone zasenio fenomenalni Demijan Lilard.

Naime, Portland je sa 134:131 savladao Dalas Maverikse, a najzaslužniji za tu pobedu bio je Lilard sa 61 poenom. Sa druge strane istakli su se Kristaps Porzingis sa 36, Luka Dončić sa 25 (10 as, 8 sk), a Boban Marjanović je postigao dva poena za sedam minuta.

Sakramento Kingsi su ostali beza šanse za plej-of, ali su došli do pobede nad Nju Orleansom od 112:106. Najefikasniji među "kraljevima" bi oje Harison Barnsa sa 25 poena, a odlični su bili i Bogdan Bogdanović sa 16 poena, sedam asistencija i šest skokova, kao i Nemanja Bjelica koji je upisao 13 poena i pet uhvaćenih lopti.

Memfis Grizlisi su poraženi od Boston Seltiksa sa 122:107, a Marko Gudurić je na parketu proveo nešto manje od tri minuta i za to vreme je samo promašio jedan šut za tri poena.

 

U ostalim mečevima, fenomenalni Finiks je sa 130:117 savladao Filadelfiju i tako ostao jedini neporažen tim u "mehuru", Bruklin je sa 108:96 pobedio Orlando, San Antonio je nad Hjustonom trijumfovao sa ubedljivih 123:105, a Milvoki je pobedu nad Vašingtonom proslavio rezultatom 126:113.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading