(VIDEO) TERMINATOR LILARD SASUO 51 POEN: Trejlblejzersi na korak od plej-ofa posle pobede nad Filom!

Autor:

Sport

10.08.2020

07:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Portland Trejlblejzersa su rezultatom 124:121 pobedili Filadelfiju Seventisikserse i stigli na korak od plasmana u NBA plej-of.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Demijan Lilard

Oni sada imaju 33 pobede, koliko imaju i Memfis Grizlisi, a do pobede ih je nosio maestralni Dejmijan Lilard koji je ubacio čak 51 poen, dok je senku bacila povreda Džoela Embida.

Videlo se da je Lilard bio ljut zbog lošeg nastupa od prethodne večeri, kao i da su ga pogodili komentari Pola Džordža i Patrika Beverlija za ona promašena slobodna bacanja i rešio je da se osveti i da pomogne timu da dođe do pobede.

Kada pogledamo prvo poluvreme, vidimo da je Portland bio posebno dobar u tom delu meča, pa se u svlačionice otišlo sa 67:58 u korist Blejzersa, iako su posle prvih 12 minuta imali 17 poena prednosti.

Korak po korak i Filadelfija se približavala, iako je igrala bez dva glavna igrača, Džoela Embida i Bena Simonsa, pošto je još pre meča objavljeno da će Simons zbog operacije kolena propustiti ostatak sezone.

 

Milton, Heris i Ričardson su preuzeli stvari u svoje ruke i uspeli da naprave seriju protiv uspavanog Portlanda, koji je tek periodično uspevao da ubaci neki poen, uglavnom preko Lilarda, Mekaluma i Karmela Entonija.

Pred početak finalne četvrtine, bilo je +1 za Filadelfiju, kada je na semaforu stajalo 91:92, a onda se Portland ponovo budi i zahvaljujući Karmelu Entoniju i Demijanu Lilardu ne dozvoljava Fili da se odlepi, a potom i stiže do 120:114.

Horford je posle Herisa i Bruksa pogodio trojku za dramatičnih 122:121 u korist Portlanda, a onda je na liniju slobodnih bacanja otišao Jusuf Nurkić i pogodio oba, pa je stavio konačnih 124:121.

Demijan Lilard je odigrao monstruzan meč sa 51 postignutim poenom, uz 3 skoka i 7 asistencija, dok je Karmelo Entoni imao 20 poena uz 7 uhvaćenih skokova.

Si Džej Mekalum postigao je 16 poena, a Jusuf Nurkić 15. Na drugoj strani, sa 34 poena se istakao Džoš Ričardson, 20 je imao Bruks, 16 Heris, 15 Horford, a 11 Milton.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading