BRUTALNA ISPOVEST VESELOG DŽINA: Prvo sam želeo da se sklonim od hladnoće, a drugi razlog je bila hrana...

Autor:

Sport

08.08.2020

08:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tragična smrt nekadašnjeg prvotimca Crvene zvezde Majkla Odža izuzetno je potresla ljubitelje košarke u Srbiji. Oni koji ga najbolje poznaju, znaju i koliko se namučio tokom života pogotovo kada je iz rodnog Lagosa otišao u SAD.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo

Izuzetno omiljen zbog izuzetne korpulentnosti, Odžo je ostao u sećanju mnogim ljubiteljima magične igre pod obručima, a Studirao je na Florida Stejtu, a u jednom intervjuu svojevremeno ispričao je čak i zašto je odabrao baš ovaj univerzitet.

- Prvo sam želeo da se sklonim od hladnoće, a drugi razlog je bila hrana. Želeo sam da se nađem negde gde ću jesti i gde će mi ostati za kasnije jer sam znao da ću za dva sata ponovo da ogladnim - ispričao je Odžo.

Česta glad naterala ga je da završi školu po ubrzanom programu.

 

- Rekli su mi da ako hoću na koledž moram da završim ubrzani šestomesečni kurs u pripremnoj školi. Bila je to moja karta za koledž. Da nisam to uradio morao bih još godinu da čekam na upis jer sam stigao u januaru u SAD. Zato sam morao da uzimam onlajn časove. Ponekad sam budan provodio celu noć kako bih završio domaći, a pre Florida Stejta mi nije bilo lako.

- Sada imam sve na koledžu, a pre toga smo večerali u pola šest i već oko pola osam ja sam bio gladan, a nisam imao para. I šta sam drugo mogao da uradim? Odlučio sam da diplomiram i pobegnem na koledž kako bih imao šta da jedem - otkrio je Odžo.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading