OBOŽAVAO JE ŽELEZNIK: FMP se oglasio saopštenjem povodom smrti Majkla Odža!

Autor:

Sport

07.08.2020

21:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Korpulentni centar izgubio život tokom treninga.

RepublikaFoto: Starsport
Majkl Odžo u dresu FMP-a

Majkl Odžo, doskorašnji centar Crvene zvezde, preminuo je u 28. godini života od posledica srčanog udara, a od Nigerijca se oprostio i njegov prvi klub u Srbiji, FMP iz Železnika, za koji je nastupao u sezoni 2017/2018.

Saopštenje "pantera" prenosimo u celosti:

– KK FMP sa velikom tugom primio je vest da je nekadašnji igrač našeg kluba Majkl Odžo, u kome je napravio prve profesionalne košarkaške korake, preminuo u 27. godini života u Beogradu.

Majkl Odžo je rođen 07.01.1993. godine u Lagosu u Nigeriji, a nakon četvorogodišnjeg školovanja na Floridi, u Srbiju i u Železnik je došao 2017, kada je profesionalnu karijeru počeo u dresu FMP-a (sezona 2017-2018).

Tokom sezone u Železniku osvojio je srca svih u klubu, i vezao se za FMP do samog kraja. I kada je krenuo dalje, vrlo rado se vraćao u Železnik i pratio utakmice kluba, gde je stekao velike i iskrene prijatelje o čemu je i sam svedočio prilikom, nažalost poslednjeg intervjua srpskim medijima:

– Železnik je moje najdraže mesto i najbolje mesto u Jugoslaviji! Stvarno mi je to mesto ostalo u dobrom sećanju. Ja i sada često idem tamo …

Tragičan i prerani kraj Majkla Odža duboko nas je pogodio sve u klubu koji mu je pružio prvu košarkašku šansu u profesionalnoj karijeri koju je tek započinjao i koja je nagoveštavala mnogo.

Datum i mesto sahrane Majkla Odža biće saopšteni naknadno. Neka mu je večna slava i hvala! - stoji u saopštenju KK FMP iz Železnika.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading