DONČIĆ GA ČEKA RAŠIRENIH RUKU: Kampaco PLAĆA milione samo da ode u NBA!

Autor:

Sport

07.08.2020

21:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iz prve ruke.

RepublikaFoto: Starsport
Fakundo Kampaco

Argentinski plejmejker Fakundo Kampaco preseliće se u NBA ligu, piše "Njujork Tajms".

Kampaco želi po svaku cenu da ode "preko bare", a uslov je da "Kraljevskom klubu" bude isplaćeno čak šest miliona evra, koliko košta njegova sloboda po slovu ugovora.

Američki mediji pišu da je Argentinac na pragu dogovora sa Dalasom koji će biti ozvaničen u oktobru kada počinje tzv. "free agency". Nedavno je i prva zvezda Meveriksa Luka Dončić izjavio da Kampaco ima kvalitet za NBA, a Slovenac ga odlično poznaje još iz vremena dok su bili saigrači u dresu Madriđana.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
As Dalasa Luka Dončić

Podsetimo, Kampaco je sa "gaučosima" osvojio srebrnu medalju na Mundobasketu u Kini prošle godine, a do prekida prošle sezone zbog pandemije koronavirusa bio je udarna igla čete Pabla Lasa.

Ranije je najavljeno da će Real napustiti i njegov saigrač iz reprezentacije Nikola Laprovitola koji bi mogao put Panatinaikosa, kao zamena za plejmejkera Nika Kalatisa.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading