(FOTO) POZNATA I CENA: Džordan Lojd dovodi ZVER u Beograd

Autor: Marija STEFANOVIĆ

Sport

08.08.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće grmljavine na Malom Kalemegdanu.

RepublikaFoto: Starsport
Džordan Lojd u dresu Valensije

Plejmejker Crvene zvezde Džordan Lojd (27) častio se novim skupocenim automobilom pred dolazak u Beograd! On je kupio porše panameru i za njega izdvojio oko 100.000 evra. Ovaj automobil košta od 80.000 do 100.000 evra, mada najnovija verzija ovih kola, izrađena u limitiranoj seriji, kreće se i do 250.000 evra.

Novi igrač crveno-belih ovekovečio je ovu specijalnu priliku u životu i na društvenoj mreži Instagram podelio je sliku i video s novim ljubimcem. Tokom kupovine automobila sa američkim igračem bili su njegova devojka i porodica. Lojd je istakao da je ispunio svoj dečji san.

- Konačno sam kupio kola svog života i to samo dan pred polazak u Beograd. Nisam bio siguran da li ću ih uopšte videti pre nego što krenem, da li će stići.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

feel like a king, I'm feeling mid-evil ?#AllDai

A post shared by Jordan Loyd (@mrjloyd) on Aug 6, 2020 at 6:57pm PDT

Moram da priznam da je ovo ludo iskustvo, kupiti ovakva kola, oduševljen sam, sjajan dan - poručio je Lojd.

Nakon toga što se ponovio, američki plejmejker stiže dobro raspoložen u Srbiju.

 

- Jedva čekam da stignem. Čuo sam zaista mnogo dobrih stvari o gradu, navijačima i treneru ekipe i to je stvarno neverovatno. Hvala vam i za poruke koje ste mi slali kada sam potpisao i nadam se da ću opravdati vaše poverenje. Navijači Zvezde mogu da očekuju da na svakoj utakmici dam 100 odsto i da budem maksimalno posvećen timu. Veoma sam uzbuđen i ne znam šta više da kažem - zaključio je Lojd.

Pre Crvene zvezde Lojd je nastupao za Valensiju, Reptorse, Hapoel i Fort Vejn.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading