JOKIĆEVA DOMINACIJA U ORLANDU: Denver SRUŠIO San Antonio, novi dabl-dabl "Džokera"!

Autor:

Sport

05.08.2020

22:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma efikasan i uzbudljiv duel.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić na meču protiv San Antonija

Košarkaši Denver Nagetsa savladali su San Antonio Sparse u Orlandu rezultatom 132:126 (32:28, 30:37, 27:24, 43:37). Pobednički tim je do slavlja predvodio srpski centar Nikola Jokić koji je zabeležio novi dabl-dabl učinak sa 25 poena, 11 asistencija i četiri skoka, a veliku pomoć imao je u Majklu Porteru Džunioru koji je ubacio 30 koševa, uz čak 15 uhvaćenih lopti.

Neke od bravura popularnog "Džokera" možete pogledati u videu.

Nagetsi su bolje započeli meč. Prvi kvartal rešili su u svoju korist sa 32:28, ali je onda usledio odgovor Sparsa koji su boljom igrom u drugoj četvrtini preokrenuli rezultat i na veliki odmor otišli sa prednošću od 65:62. U završnu deonicu ušlo se sa egalom (89:89), ali je onda četa Majka Melouna koncentrisanom igrom na oba kraja parketa rešila meč u svoju korist.

Pored pomenutog tandema u redovima Denvera Džeremi Grent je sa klupe postigao 22 poena, dok je kod San Antonija najefikasniji bio iskusni krilni košarkaš Rudi Gej sa 24 koša, 23 je dodao Vajt, a 20 Džonson.

Obe franšize naredne mečeve igraju u noći između četvrtka i petka, Nagetsi se sastaju sa Portlandom, a Sparsi sa Jutom.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading