NOĆNA MORA U CRNO-BELOM DRESU: Partizan konačno pronašao centra!

Autor:

Sport

03.08.2020

12:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Američki centar Nejtan Najt mogao bi da postane novi košarkaš Partizana.

RepublikaFoto: Starsport
Grobari

Crno-beli dugo tragaju za novim centrom, nekoliko opcija je propalo u poslednjem trenutku, a sad se čini da se ova saga bliži kraju.

Maxbetsport prenosi da je Najt najnovija meta Partizana. Radi se o Amerikancku koji ima 22 godine, visok je 208 centimetara i i igra na pozicijama krilnog centra i centra.

Momak koji ima nadimak "Noćna mora" je igrao za koledž Vilijam i Meri, učestvovao je u CAA ligi (Kolonijal Atletik Asocijacija). Nedavno je proglašen za najboljeg igrača i defanzivca lige! Ujedno je postao drugi igrač u istoriji ove lige koji je “pokupio” oba priznanja u jednoj sezoni.

Zanimljivo, Nejtan je 8. februara postigao 16 poena i tako prešao granicu od 2.000 poena u dresu ovog koledža. Posle 1997. godine i Tima Dankana u Vejt Forestu,  Najt je prvi koledž igrač koji je u proseku po utakmici imao 20 poena, osam skokova, tri asistencije i dve blokade.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading