MAJAMI ZGROMIO JOKIĆEV DENVER: Džoker sjajno počeo, pa zatrokirao - a onda Nagetsima nije bilo spasa!

Autor:

Sport

01.08.2020

19:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Majami Hita su rezultatom 125:105 pobedili Denver Nagetse u prvoj utakmici nastavka NBA sezone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nikola Jokić

 Jokić bio glavni igrač Denver Nagetsa sa 19 ubačenih poena i uz to je imao 7 skokova i 6 asistencija. On je u prvom poluvremenu maltene sam nosio Nagetse, pošto je u tom periodu ubacio 14 poena. Međutim, u drugom poluvremenu je bila potpuno druga priča, u poslednjoj četvrtini srpski as nije uspeo da se upiše na listu strelaca.

U prvoj četvrtini smo videli veliki broj faulova. Izabranici Erika Spolstre su uspeli u par navrata da se odlepe, ali su se Nagetsi uvek vraćali.

U završnici druge četvrtine videli smo preokret Nagetsa koji na poluvreme odlaze sa pola koša prednosti 57:56, a u nastavku su ih košarkaši Majamija potpuno potukli.

Ekipa Hita je u trećem periodu uspela da ubaci čak 38 poena, delovalo je kao da je i sam Nikola Jokić u jednom momentu odustao od jurnjave za Majamijem, a tek tada je "proradio" Džeremi Grent.

Posle toga smo videli klasično odrađivanje posla od strane Majamija, a odličnu rolu u poslednjih 12 minuta imao je Keli Olinik, koji je ubacio tri trojke i ukupno ubacio 20 poena u tom periodu meča.

 

 

 

Denver jeste igrao bez nekih važnih igrača, Marija, Bartona i Herisa, ali su delovali veoma bledo i nezainteresovano naspram "naštimovanog" Majamija.

Pored Jokića, istakao se i Džerami Grent sa 19 poena, Moris je imao 13, Kreg 10, a Porter Džunior 11 poena. Na drugoj strani Adebajovih 22 poena ispratio je Džimi Batler koji je dodao i 7 asistencija, Olinik je ubacio 20, a Dankan Robinson 17 poena.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading