(VIDEO) KONAČNO NASTAVLJEN NBA: Lebron pogodio za trijumf nad Klipersima, Ingram PROMAŠIO pobedu

Autor:

Sport

31.07.2020

07:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Veoma zanimljivo je bilo prvog dana takmičarske košarke posle pauze zbog pandemije koronavirusa.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lebron Džejms i Kavaj Lenard

Prvog dana takmičenja u "NBA mehuru", u Orlandu, odigrane su dve utakmice koje su rešene u neizvesnim završnicama.

Pravi spektakl televizijskim gledaocima pružili su rivali  iz Los Anđelesa, ali je pobeda na kraju pripala Lejkersima koji su slavili rezultatom 103:101. Trjumf "jezerašima" doneo je Lebron Džejms pogotkom 12 sekundi pre kraja, a u poslednjem napadu je trojku za Kliperse pokušao da pogodi Pol Džordž, ali je bio neprecizan.

Pored Džejmsa koji je pogodio najvažniji šut na meču, najzaslužniji za pobedu svog tima bio je Entoni Dejvis. "Obrva" je meč završio sa 34 poena i osam skokova, dok je "Kralj" upisao 16 poena i 11 uhvaćenih lopti.

 

Sa druge strane, najefikasniji su bili Pol Džordž sa 30 i Kavaj Lenard sa 28 poena.

https://www.republika.rs/sport/kosarka/221370/video-zakucacu-preko-budale-isplivao-detalj-kobijeve-mladosti-koji-sokirao-los-andjeles

U drugom meču dana, Juta je savladala Nju Orleans Pelikanse sa 106:104. Trijumf "džezerima" doneo je Rudi Gober sa dva pogođena slobodna bacanja sedam sekundi pre kraja susreta, ali ipak je sve moglo biti drugačije da je Brendon Ingram pogodio trojku uz zvuk sirene iz dobre pozicije.

Najefikasniji igrač Jute bio je Džordan Klarkson sa 23 poena, a veliku pomoć su mu pružili Majk Konli i Donovan Mičel. Takođe, treba istaći i da je Rudi Gober zabeležio dabl-dabl sa 14 poena i 12 skokova.

U poraženom sastavu odlični su bili Ingram sa 23, Džej Džej Redik sa 21 i Džru Holidej sa 20 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading