SAIGRAČ NIKOLE JOKIĆA PODRŽAVA NOLETA: Ceo svet se kontroliše, neću primiti nikakvu vakcinu!

Autor:

Sport

29.07.2020

18:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majkl Porter Džunior, košarkaš Denver Nagetsa i saigrač Nikole Jokića, smatra kako je koronavirus izmišljen da bi se lakše kontrolisala masa u svetu i da se radi o veoma ozbiljnoj stvari.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Majkl Porter

- Lično mislim da se koronavirus koristi za očigledno veću agendu. Koristi se za kontrolu populacije u smislu da može da se kontroliše velika masa ljudi. Ceo svet se kontroliše. Sada se preporučuje da se nose maske, ali ko zna šta će se desiti kada se vakcina pojavi. Možda ćete morati da bude vakcinisani da biste mogli da putujete. To bi bilo stvarno ludo.

On ističe kako nikada nije primio nikakvu vakcinu i životu i da to ne planira ni sada. 

 - U životu nikada nisam primio nikakvu vakcinu, niti bilo šta slično. Istina je da je ovo ozbiljna stvar, stvarno ozbiljna. Ali istina je i da se mnogo toga prikriva.

On je na taj način neposredno podržao srpskog tenisera Novaka Đokovića koji je istog stava po pitanju vakcinacije, zbog čega je svojevremeno bio na oštrom udaru srpske javnosti. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading