(VIDEO) Sve je pod kontrolom, šefe, smiriće se Oldridž

Autor: I. V.

Sport

24.10.2017

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

San Antonio je savladao Toronto u veoma uzbudljivoj utamici (101-97).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lamarkus Oldridž u duelu sa Aminuom

Iako su lišeni usluga Lenarda i Parkera zbog povreda, San Antonio Sparsi još uvek ne znaju za poraz u ovoj sezoni. Sinoć su pobedili Toronto Raptorsi u jako zanimljivoj utakmici. Igrači su bili napeti, a sve je kulminiralo tri i po minute pre kraja, kada su se Ibaka i Oldridže pokačili nakon jedne borbe za poziciju pod košem.

 

 

Tada na scenu stupa Dejonte Marej, koji je smirio centra San Antonija.  Trener Sparsa je u jednom trenutku krenuo ka svom centru, ali je Marej odmahnuo rukom prema Popu i rekao “Šefe, sve je pod kontrolom.”

 

 

Oldridže je završio na 20 poena uz 8 skokova, pomenuti Marej ubacio je 16 poena, te pokupio čak 14 skokova i tome dodao šest asistencija. Raptorsi su bili bez prvog centra Valančijunasa, što se pokazalo kao ogroman problem,  Kanađane je predvodio Derozan, koji je ubacio 28 poena, ali nije ima podršku. Lauri je stao na osam koševa, a jedino su Ibaka i Miles ubacili po 13 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading