KOKOŠKOV OSTAO BEZ VAŽNOG IGRAČA: Slukas pojačao crveno-bele!

Autor:

Sport

23.07.2020

19:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kostas Slukas je i zvanično napustio Fenerbahče i vratio se u ekipu Olimpijakosa.

RepublikaFoto: Euroleague.net
Kostas Slukas

Tridesetogodišnji grčki plejmejker sa crveno-belima iz Pireja se dogovorio o trogodišnjoj saradnji. On će se vratiti u klub u kojem je počeo profesionalnu karijeru, igrao od 2008. do 2015. godine i osvojio dve Evrolige.

Slukas je u tada prešao u Fenerbahče gde je do ove sezone sarađivao sa Željkom Obradovićem, koji je nedavno napustio turski klub, a takođe i košarku na godinu dana.

- Kostas će ostati upamćen kao jedan od najbitnijih delova našge tima i njegov potpis će zauvek ostati na najuspešnijem periodu u istoriji Fenerbahčea. Želeli bismo da se zahvalimo prestižnom sportisti Kostasu Slukasu za njegov doprinos klubu i želimo mu uspeh u narednom poglavlju njegove karijere - navodi se u saopštenju Fenerbahčea.

Ovakav epilog znači da će novi trener Fenera Igor Kokoškov naredne sezone na poziciji plejmejkera, barem za sada, imati doskorašnjeg igrača Crvena zvezde Lorenza Brauna, bivšeg pleja Partizana Lea Vestermana i Amerikanca sa turskim pasošem, Bobija Diksona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading