OBJAŠNJENO DO DETALJA: Evo kako je Zvezda došla do velikih evroligaških pojačanja!

Autor:

Sport

23.07.2020

14:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaši Crvene zvezde su ovog leta dobili pet novih pojačanja.

RepublikaFoto: Starsport
Ilustracija

Kao pojačanja stigli su Lendri Noko, Džordan Lojd, Kori Voden, Lengston Hol i Marko Simonović i staviće se na raspolaganje novom treneru Saši Obradoviću. Zadovoljan učinjenim do sada je generalni direktor crveno-belih Filip Sunturlić.

- Sve je počelo dolaskom trenera i novog stručnog štaba. Saša Obradović je bio naš prvi izbor i imali smo sreće da ga potpišemo. Logično, sledeći korak je bio gledanje tržišta igrača, igrača koji mogu da se uklope u metodologiju i filozofiju našeg trenera. Mislim da smo učinili veliki korak pre drugih klubova (osim Olimpije Milano) i potpisima Noka, Lojda, Voldena, kasnije Hola i Simonovića, napravili smo upečatljivu stvar na tržištu - počeo je Suntulić u intervjuu za grčku Gazetu.

Kako je dodao, niko nije očekivao da će ti igrači potpisati za Zvezdu.

- Sjajnom pripremom i brzom realizacijom obezbedili potpiše željenih igrača i oni su sada deo crveno-bele porodice. Protiv timova sa velikim budžetom i pogotovo u Kovid periodu, igračima bilo je potrebno da dobiju nešto dodatno. Privilegovani smo što su koje smo želeli, željni košarke, uživaju u njoj i odlučili su se za naš program, iako je bilo ponuda i nisu gledali isključivo novac. Svi oni su sjajni igrači, dobre osobe i potpuno se uklapaju u naš koncept kao i u viziju našeg trenera. Jako smo zadovoljni i ponosni što smo ispunili naše želje. Mislim da je još uvek rano da pričamo o očekivanjima, pred nama je mnogo rada do prvih utakmica. Kada mislim na mnogo rada, mislim na menadžment kluba kao i na stručni štab.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NAKITUNATAKU

25.07.2020 04:44

Fali osnova bez cega se nemoze a to je posle covid-19,ODAKLE PARE?