Sramotna gluma Skota Bruksa, Jokiću tehnička!

Autor:

Sport

24.10.2017

07:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Vašingtona Skot Bruks je više nego sramotno postupio u meču protiv Denvera, pokušavši da isecenira udarac Nikole Jokića!

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Nisam ga ni pipnuo, mislio sam muva: Nikola Jokić
Naš košarkaš je jedva i zakačio Bruksa dok su se mimoilazili na parketu, a trener Vašingtona se zateturao kao da je brzi voz prošao pored njega.

Najgore je što je Bruks uspeo da prevari sudije koje su dodelile tehničku grešku Jokiću, a Bredli Bil je pretvorio u tri poena čime je prelomljena utakmica, 32 sekunde pre kraja.

Posle utakmice Bruks je izjavio,

- Misli da ga Jokić nije namerno zakačio.

Osim toga, igrači Vizardsa su želeli da se obračunaju sa našim košarkašem, najagresivniji je bio Džon Vol, iako je Srbin prethodno ignorisao pokvaren potez Iana Mahimnija koji ga je odgurnuo sa leđa i bacio na parket dok se on spremao za skok. 

- Takve stvari ne smeju da se rade. Nije bitno šta se dešava između igrača i saigrača. To ne sme da se radi treneru. Nadam se da će se izviniti Bruksu. Srećom, pobedili smo - rekao je Vol. 

Verovatno je ovo bila osveta trenera Bruksa Nikoli Jokiću koji je razbijao njegov tim sa 29 poena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading