AMERIKANAC NE VERUJE ŠTA JE DOŽIVEO: Nikad nisam video rivalstvo kao što je između Zvezde i Partizana!

Autor:

Sport

22.07.2020

03:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Norman Ričardson je svojevremeno nosio dres Crvene zvezde u sezoni 2003/04.

RepublikaFoto: Starsport
Ričardson tokom vremena dok je nosio dres Crvene zvezde

Došao je na poziv Zmaga Sagadina, a igrao u generaciji sa Igorom Rakočevićem, Goranom Jeretinom, Redžijem Frimenom, Vukom Radivojevićem, i tada mladim Milkom Bjelicom.

Interesantno je da je posle Zvezde prekinuo košarkašku karijeru i posvetio se biznisu, a nastavio je sa igranjem igre pod obručima 2010. godine. Ali se u intervjuu za sajt gohofstra.com sa velikim ponosom prisetio dana kada je nosio crveno-beli dres.

- Imao sam kroz karijeru neke predivne momente igrajući preko okeana, ali jedno mesto je ostalo veoma specijalno za mene. To je bilo u Beogradu i sećam se osvajanja nacionalnog Kupa u Srbiji sa Crvenom zvezdom - priča Ričardson.

Kup je osvojio samo dve nedelje po dolasku u Srbiju.

- Osvojili smo trofej tako što smo u polufinalu pobedili najvećeg rivala koji tamo postoji – Partizan. Ti mečevi tamo, između ta dva kluba, to je rivalstvo kakvo nisam video nikada nigde do tada, a ni kasnije - opisao je Ričardson.

U karijeri je igrao još u Venecueli, Francuskoj, Poljskoj i Argentini. Trenutno je trener u Fort Vejn Med Antsima, člana NBA G lige iz Indijane.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading