Barcokas pred Zvezdu: MORAMO DA BUDEMO MENTALNO JAKI!

Autor:

Sport

23.10.2017

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener košarkaša Himkija Jorgos Barcokas izjavio je pred gostovanje Zvezde u Rusiji u okviru 3. kola Evroliga da njegova ekipa mora posebnu pažnju da obrati na Milka Bjelicu i Peru Antića.

RepublikaFoto: Tanjug/DIMITRIJE GOLL
Barcokas: Moramo da odbranimo domaći teren protiv Zvezde

- Videli smo kako je Crvena zvezda igrala u prethodne dve utakmice, igraju sa puno samopouzdanja, imaju želju i moramo da igramo veoma dobro ako želimo da pobedimo. Oni imaju veoma pokretne visoke igrače kao što su (Milko) Bjelica i (Pero) Antić, obojica mogu da igraju i spolja i unutra - rekao je Barcokas, a preneo je sajt Evrolige. 

Himki će u utorak dočekati Zvezdu u trećem kolu Evrolige. 

- Potrebna nam je posebna priprema za ovu utakmicu, ne samo taktička već i mentalna. Bez obzira gde se igra, kod kuće ili na strani moramo biti spremni. Po rasporedu imamo tri utakmice za redom kod kuće, i moramo da odbranimo domaći teren. Sve zavisi od našeg nastupa, od toga koliko smo spremni - rekao je on. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading