JOKIĆ OTKRIO: Iznenadio me je pozitivan test na koronavirus, osećao sam se dobro!

Autor:

Sport

15.07.2020

14:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Priključio se svom timu Denver Nagetsa u kompleksu Dizni sveta. I sve to je potvrda da je ozdravio od virusa korona i da je spreman za nastavak sezone NBA lige.

RepublikaFoto: youtube.com/espn
Nikola Jokić

Interesovanje u SAD za zdravlje srpskog centra, koji se zarazio tokom odmora u Srbiji, bilo je ogromno. A on je rekao kako se osećao i kako se oseća pred karmerama ESPN.

- Bilo je malo sve čudno, jer sam se osećao dobro. Bilo mi je sve normalno, bez ikakavih simptoma, i kada su mi rekli da sam pozitivan bio sam iznenađen. Dnevna rutina pre toga mi je bila normalna, trenirao sam bez poteškoća... A onda su me pozvali i rekli da sam pozitivan. Onda sam pozvao ljude u klubu i oni su mi rekli da je sve u redu, da je zdravlje na prvom mestu, što se podrazumeva – rekao je Nikola Jokić.

Jokić nije odmah otputovao sa ekipom zbog protokola NBA lige. Morao je da prođe kroz tri negativna testa pre nego što se vrati košarkaškim aktivnostima.

- Sjajno je videti ga ovde, zahvalan sam, u sjajnom je raspoloženju. Mislim da mogu u ime svih reći da smo prezadovoljni što nam se Nikola priključio. Imati njega u ekipi dodatno podiže ekipu - rekao je trener Denvera Majkl Meloun.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading