NIJE MOGAO DA PREĆUTI: Uzdrmao Topčider! Pitali su Dangubića o Zvezdi, a on je odgovorio kao iz TOPA!

Autor:

Sport

11.07.2020

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Novo pojačanje Partizana Nemanja Dangubić rekao je da je svestan da će mu mnogi zameriti što je potpisao za crno-bele, ali da je to odluka koja je u "obostranom interesu".

RepublikaFoto: KK Partizan NIS
Nemanja Dangubić

-Posle sezone u Španiji, bio je plan da se vratim u ABA ligu i da se tu ponovo dokažem. Stigla je ponuda Partizana i rešio sam da je prihvatim u dogovoru s agentom (Miškom Ražnatovićem) i ljudima iz kluba. Pogotovo mi je važan bio razgovor s trenerom Šćepanovićem, koji je želeo da me dovede, smatra me bitnim delom ekipe koji može da joj pomogne. To je prelomilo, isključivo ta košarkaška priča i nadam se da će sve ispasti dobro - rekao je Dangubić za "Sportklub".

On je govorio i o Crvenoj zvezdi.

– Razmišljao sam i o tome, to je normalno posle toliko vremena u Zvezdi. Ipak, već dve godine sam u inostranstvu, bio sam slobodan igrač nakon što mi je istekao ugovor sa Estudijantesom. Odlučio sam se za Partizan iz košarkaških razloga, to je najbolje za moju karijeru, da pomognemo jedni drugima. Kada je reč o Zvezdi, i danas imam sjajan odnos sa bivšim saigračima i sa ljudima iz kluba. Nisam imao nikakve probleme u tom smislu, to mi je najbitnije.

Bivši as Mege razume revolt zvezdaša.

– Znamo kakvo je rivalstvo između Partizana i Zvezde, i razumljivo mi je da ima ljudi koji će mi zameriti, nemam problem sa time. Godine u Zvezdi odradio sam pošteno, borio sam se za svaki minut na terenu, kao što sam radio u svim klubovima – maksimalna posvećenost je moj pristup koji se neće promeniti, tako će biti i u dresu Partizana – zaključuje srpski košarkaš.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Kum

14.07.2020 14:14

Kao da se razvedeš pa oženiš svastiku...