DOGOVOR JE POSTIGNUT: Partizan ima trenera!

Autor:

Sport

08.07.2020

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Partizan i Vlado Šćepanović su se dogovorili, tako da će mladi stručnjak postati trener prvog tima.

RepublikaFoto: Starsport
Igrači Partizana

Andrea Trinkijeri je prošle nedelje definitivno otišao, nakon što je neočekivano podneo zahtev za raskid ugovora, a predsednik Ostoja Mijailović najavio je promociju za ovu sedmicu. Sada se čeka samo da se ozvaniči saradnja.

Šćepanović se vratio u klub u kome je igrao kao prvi pomoćnik Trinkijerija. Nekadašnji reprezentativac Jugoslavije je kao trener vodio Budućnost, a sa Trinkijerijem je sarađivao i u Bambergu.

On je i bio glavni kandidat za šefa stručnog štaba Partizana, iako su čitaoci MONDA u anketi priželjkivali Dejana Milojevića.

Pričalo se da bi savetnik i pomoćnik Šćepanoviću trebalo da bude dugogodišnji saradnik Željka Obradovića Vladimir Androić, što je bila jedna od tema razgovora trenera i uprave. Ostaje da se vidi da li će ta ideja biti realizovana.

Kao igrač je u dva navrata branio boje Partizana, 2001/02. i 2004. godine.

Što se tiče igračkog sastava, Kori Volden je otišao u Crvenu zvezdu, a došli su Kodi Miler-Mekintajer i Trej Dreksel iz Mladosti, dok se očekuje i dolazak Nemanje Dangubića, a možda i ostanak Stefana Birčevića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading