(FOTO) DANGUBIĆA RAZAPELI NAVIJAČI: Stojković i dalje sinonim za izdaju - bivši igrač Zvezde bolje da ne pali društvene mreže!

Autor:

Sport

07.07.2020

12:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nemoguće je da prelazak iz redova jednog u drugi tabor "večitog" rivala prođe bez grmljavine navijača. Tako je i Nemanja Dangubić učinivši najveći greh srpskog sporta (iako još nije zvanično) navukao gnev "Delija", i različite komentare "Grobara".

RepublikaFoto: Starsport
Nemanja Dangubić

Setimo se samo Vladimira Stojkovića i odlaska u Partizan. Tada se dogodio navijački zemljotres, a poznatom golmanu se promenio život u potpunosti.

Bilo je i onih igrača koji su prelazili bez neke velike pompe, pogotovo u košarkaškom svetu, ali deluje da tako neće biti i ovoga puta, pošto smo svedoci oštrih reakcija na prelazak Nemanje Dangubića u Partizan. 

Većina Grobara razume odluku bivšeg igrača Zvezde, određen broj Delija takođe, ali su u većini oni navijači crveno-belih koje je zaboleo ovakav čin čoveka koji je sa timom sa Malog Kalemegdana osvojio devet trofeja. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading