(FOTO) PABLO, VOLIM TE, BRATE: Vanesa Brajant ponovo rasplakala planetu!

Autor:

Sport

07.07.2020

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaška ikona Kobi Brajant je bio veliki prijatelj sa Pau Gasolom. Posle helikopterske nesreće od koje se NBA još nije oporavio, u kojoj su poginuli Kobi i ćerka Đijana, Gasol je učinio sve što može da se nađe Brajantovima tamo gde je najpotrebnije – emotivno i prijateljski.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Pau Gasol i Kobi Brajant

Kobijeva udovica Vanesa Brajant čestitala je u noći između ponedeljka i utorka Gasolu 40. rođendan, podelivši zaista dirljive slike legende Lejkersa, Barselone i reprezentacije Španije sa ćerkicama Brajant.

- Srećan 40. rođendan, čika Pau! Volimo te. Ljubav, devojčice Brajant. Znam da bi Kobi sada rekao "srećan 40. rođendan, Pablo! Volim te, ermano ("brate" na španskom- napisala je Vanesa iz fotografije na Instagramu.

Pau ovako govori o svom prijateljstvu sa Kobijem Brajantom.

- On mi je bio kao stariji brat koga nikad nisam imao. Osoba na koju sam mogao da računam, da se oslonim, kome sam zaista mogao da se obratim i onda bismo pričali i prosto uživali u razgovoru… Mogli smo prosto da pričamo o bilo čemu. Bili smo dve zaista vrlo bliske osobe koje su cenile jedan drugoga i cenile to što smo tako bliski i što smo ljudi. To je on za mene značio- rekao je jednom prilikom Gasol.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading