Oseka naših trenera u vodećim evroligašima: Samo Saša brani Srbiju!

Autor:

Sport

03.07.2020

03:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkaz koji je Barselona uručila veteranu Svetislavu Pešiću (70) zbog toga što sa favorizovanom Barselonom nije uspeo da osvoji prvenstvo Španije, ali i odluka Želimira Obradovića (60) da nakon odlaska iz Fenerbahčea napravi jednogodišnju pauzu u radu, dovela je do nesvakidašnje situacije.

RepublikaFoto: Starsport
Saša Obradović

Naime, praktično prvi put otkada se igra Evroliga u ovom formatu Srbija neće imati trenera u nekom od vodećih evropskih klubova.

Štaviše, od 18 timova u elitnom takmičenju naredne sezone (isti učesnici kao i u nedovršenoj sezoni 2019/2020), stručnjake iz zemlje višestrukih evropskih, svetskih i olimpijskih prvaka predstavljaće samo Saša Obradović (51), koji je nedavno seo na klupu Crvene zvezde.

Od preostalih istaknutih i nadarenih trenera, Duško Vuković trenira Univerzitateu iz Kluža, Aleksandar Đorđević vodi Virtus iz Bolonje, Dejan Milojević se sprema za odlazak u Ameriku nakon rastanka sa Megom, dok je selektor Srbije Igor Kokoškov pomoćnik u Sakramento kingsima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading