OGLASILA SE EVROLIGA: Srebro za Crvenu zvezdu!

Autor:

Sport

01.07.2020

11:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je veliko priznanje od Evrolige u oblasti marketinga.

RepublikaFoto: Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Naime, crveno-beli su pozicionirani na visoko drugo mesto od svih timova koji su učestvovali u Evroligi i Evrokupu u sezoni 2019/2020.

– Crvena zvezda je dostigla novi rekord u prosečnoj posećenosti utakmica u Beogradu, pošto je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i u cilju pružanja novog iskustva navijačima pre njenog samog početka. Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju „Together we stand together we can“ kojom je na izvanredan način promovisao sve aktivnosti u godini jubileja – 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog virusom COVID-19, a to je trening program sa Bilijem Beronom - navodi se u obrazloženju.

U glasanju su učestvovali svi klubovi Evrolige i Evrokupa (42 kluba u konkurenciji), menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovekom takmičenja Đordijem Bertomeuom. Prvo mesto osvojila je ekipa Anadolu Efesa, dok je treće mesto pripalo još jednom turskom klubu, Fenerbahčeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading