OGLASILA SE EVROLIGA: Srebro za Crvenu zvezdu!

Autor: Republika

Sport

01.07.2020

13:35

Košarkaški klub Crvena zvezda dobio je veliko priznanje od Evrolige u oblasti marketinga.

Starsport
Košarkaši Crvene zvezde

Naime, crveno-beli su pozicionirani na visoko drugo mesto od svih timova koji su učestvovali u Evroligi i Evrokupu u sezoni 2019/2020.

– Crvena zvezda je dostigla novi rekord u prosečnoj posećenosti utakmica u Beogradu, pošto je podigla na viši nivo sve aktivnosti na promociji utakmica, ali i u cilju pružanja novog iskustva navijačima pre njenog samog početka. Klub je obratio posebnu pažnju na porodice, mlađe navijače, ali i sve aktivnosti tokom poluvremena i tajm-auta utakmica. Klub je promovisao kampanju „Together we stand together we can“ kojom je na izvanredan način promovisao sve aktivnosti u godini jubileja – 75 godina od osnivanja kluba. Takođe, klub je imao izvanrednu akciju tokom vanrednog stanja izazvanog virusom COVID-19, a to je trening program sa Bilijem Beronom - navodi se u obrazloženju.

U glasanju su učestvovali svi klubovi Evrolige i Evrokupa (42 kluba u konkurenciji), menadžment Evrolige na čelu sa prvim čovekom takmičenja Đordijem Bertomeuom. Prvo mesto osvojila je ekipa Anadolu Efesa, dok je treće mesto pripalo još jednom turskom klubu, Fenerbahčeu.

Komentari (0)

Loading