ŠTA ĆE REĆI GROBARI?! Veliki zvezdaš preuzima Partizan?

Autor:

Sport

01.07.2020

09:22

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijanski stručnjak Andrea Trinkijeri napustio je klupu Partizana, a beogradski mediji uveliko spekulišu ko bi mogao da ga nasledi. Najveće šanse da preuzmu užareno mesto stratega osvajača srpskog kupa imaju Vlado Šćepanović i Dragan Jakovljević.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Šćepanović se čini kao najlogičnije rešenje. Pored činjenice da je osvojio srca Grobara tokom igračke karijere, ističe ka i činjenica da je sarađivao sa Italijanom, pa bi njegov angažman predstavljao svojevrstan kontinuitet rada koji bi se nastavio na minulu sezonu. U njoj su crno-beli zabeležili zapažene rezultate do prekida zbog pandemije korona virusa, bili su lideri u ABA ligi, kao i tim sa najboljim učinkom u Evrokupu. Naravno, odbranjen je i Kup Radivoja Koraća, a da li će Šćepanović dobiti šansu da se dokaže u ulozi prvog trenera ostaje da se vidi.

RepublikaFoto: Starsport
Vlado Šćepanović

Drugi kandidat je poprilično iznenađenje za sve. Radi se o Draganu Jakovljeviću koji je poznat po odličnom radu u mlađim kategorijama. Svojevremeno je sa juniorima Crvene zvezde osvojio titulu prvaka Srbije, a iz te generacije "lansirao" je Borišu Simanića, Aleksu Radanova, Aleksandra Aranitovića...

Jakovljević je došao u žižu javnosti sa usponom Bogdana Bogdanovića, koga je upravo on trenirao u ekipi Žitko Basket. Beogradska čaršija "bruji" da su šanse da Jakovljević sedna na klupu crno-belih sve veće, ali sve će biti poznato u narednih nekoliko dana.

RepublikaFoto: youtube.com/TVKopernikus
Dragan Jakovljević

Osim pomenuta dva stručnjaka, kao mogući naslednici Andree Trinkijerija figuriraju i crnogorski stručnjak Zvezdan Mitrović, kao i doskorašnji pomoćnik Željka Obradovića u Fenerbahčeu Vlada Androić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading