Zvanično: Novi centar u Crvenoj zvezdi!

Autor:

Sport

29.06.2020

18:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvanično! Kamerunski centar Lendri Nnoko prvo je pojačanje KK Crvena zvezda mts za novu sezonu!

RepublikaFoto: kkcrvenazvezda.rs
Lendri Nnoko

Bivši centar novog šampiona Nemačke Albe iz Berlina je rođen 9.aprila 1994. godine u glavnom gradu Kameruna Jaundeu.

Visok je 208 centimetara i težak 113 kilograma.

Prve ozbiljne košarkaške korake pravio je u SAD, kroz srednju školu "Monteverde“ na Floridi, kasnije i na čuvenom koledžu "Klemson“.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Nakon epizode u Sjedinjenim Državama, Nnoko je gradio svoju karijeru u Evropi, igrajući za ekipe Pezara, turske Sakarije,a poslednje dve sezone sa velikim uspehom nastupao je u Berlinu za ekipu ALBE sa kojom je nastupao u Evroligi i osvojio i titulu prvaka Nemačke.

U Evroligi je na 28 utakmica imao prosek od 8.7 poena i skoro 6 skokova, a na 4 utakmice imao je dabl-dabl učinak sa dvocifrenim učinkom u broju poena i skokova.

Takođe, tokom sezone 2017-2018 Nnoko je bio član Detroit Pistonsa, a kroz nastupe u razvojnom timu "Grand Rapids Drive“  izborio se i za prestižnu titulu najboljeg defanzivca "G lige“!

Radi se o velikom borcu, izuzetno snažnom košarkašu i timskom igraču, koji će Crvenoj zvezdi doneti veliku energiju, mnogo skokova i čvrstinu pod košem.

Veliko zadovoljstvo predstavlja i činjenica da je Nnoko pored nekoliko većih i finansijski izdašnijih ponuda evroligaških klubova – izabrao Crvenu zvezdu u kojoj je video pravo mesto i sredinu da nastavi da napreduje kao igrač!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading