Novac presudio: Želeo sam da ostanem u Zvezdi

Autor:

Sport

29.06.2020

13:37

Novi košarkaš Armanija Kevin Panter rekao je da je želeo da ostane u Crvenoj zvezdi i naredne sezone, ali da je odlazak u Milano dobra prilika za boljim ugovorom. Nije dugo bek boravio u Beogradu, tek pola godine, ali vrlo brzo se uklopio, ponovo je počeo da igra sjajno i kako i sam ističe – preporodio se.

Starsport
Kevin Panter

– Bio sam oduševljen Zvezdom, a posebno Beogradom, živeo sam punim plućima. Preporodio sam se u Srbiji. Žao mi je što se sezona završila u aprilu. Pozvao sam agenta i otvoreno ga pitao da li postoji šansa da ostanem u Zvezdi. On mi je poručio da je sledeća sezona neizvesna, da niko ne zna šta će se desiti i da je sada trenutak da uzmem najveći mogući ugovor i tako sam došao u Milano – rekao je Panter tokom Instagram lajva.

Kako je dodao, nije bio zadovoljan u Olimpijakosu i na poziv Dragana Šakote, koji mu je objasnio kakve planove ima sa njim, stigao je u tabor crveno-belih.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

– Bio sam u velikom problemu u Olimpijakosu, pokušao sam da promenim igru. Pošteno sam se zamislio kakav sam igrač. Pričao sam i sa agentom, bilo mi je teško, ali onda sam došao u Zvezdu i sve je eksplodiralo. Tada mi je kliknulo u glavi: ,,Ovo sam ja, svi ćete da znate ko sam i šta mogu da doprinesem.“. To sam dobio u Zvezdi. Uvek imam samopouzdanje i tako želim da nastavim. Nagledao sam se svega od nekih drugih igrača koji su napravili loše poteze u Evropi. Zahvalan sam na svemu što imam – rekao je Panter, koji je na 12 utakmica prosečno beležio 15, 9 poena po meču.

Komentari (0)

Loading