Skola ipak završava karijeru u ovom klubu?

Autor:

Sport

25.06.2020

21:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Luis Skola još se uvek predomišlja oko nastavka svoje karijere.

RepublikaFoto: Starsport
Luis Skola

Kako piše košarkaški portal Sportando, italijanski prvoligaš Varese jako je blizu da legendarnog Argentinca privoli da svoju poslednju sezonu odigra baš u njihovom dresu.

Skola se čak danas i sastao s upravom kluba pa su razgovarali o planovima za iduću sezonu. Navodno je Skola obećao delegaciji slavnog italijanskog kluba da će upravo tu, ukoliko se odluči za nastavak, završiti svoju veličanstvenu karijeru u kojoj ima cilj da zaigra na svojim petim Olimpijskim igrama u Tokiju iduće godine. 

U Vareseu su jako optimistični oko ovog transfera a sutra će se sastati i sa njegovim menadžerom da utanače sve detalje oko eventualnog ugovora sa Argentincem. 

Skola je nedavno produžio ugovor sa Armanijem, ali za kratko vreme se predomislio i kazao kako više ne želi da igra u Evroligi i da će razmisliti i o samom nastavku karijere. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading