Emotivna poruka "ljubimca Grobara": Voleo sam tvoju strast i to kako živiš za svaki detalj!

Autor:

Sport

25.06.2020

10:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Češki košarkaš i igrač Fenerbahčea Jan Veseli se na društvenim mrežama oprostio od Željka Obradovića sa kojim je u turskom timu sarađivao punih šest godina.

RepublikaFoto: euroleague.net
Jan Veseli

Saradnja Željka i Jana traje od 2014. godine kada je Čeh, posle ne baš uspešne NBA avanture došao u Fenerbahče. Tokom šest sezona Veseli je sa Obradovićem osvojio tri titule prvaka Turske, dok je najveći uspeh titula prvaka Evrope 2017. godine.

Veseli je takođe pod Željkovim vođstvom postao jedna od ključnih figura u napadu Fenera, a tako je stigao i do MVP titule Evrolige 2019. godine.

Saradnji je došao kraj jer je Obradoviću istekao ugovor sa turskim klubom i uzeće godinu dana pauze.

- Nemam mnogo da kažem. Znamo kakav odnos imamo. Mnogo puta smo se raspravljali ali uvek kako bismo dobili utakmice. Poštovanje na obe strane. Voleo sam tvoju strast i to kako živiš za svaki detalj. Hvala ti što sam se opet zaljubio u košarku. Do sledećeg puta- napisao je Veseli na Tviteru.

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading