Ekskluzivno saznajemo: Trinkijeri ucenjuje Partizan, od kluba traži neverovatne uslove za ostanak na klupi!

Autor:

Sport

24.06.2020

09:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Trinkijeri dao je nekoliko ultimatuma Partizanu. Crno-beli će morati sve da ih ispune ukoliko žele da ih sa klupe i dalje predvodi Italijan, ekskluzivno saznaje portal Republika.

RepublikaFoto: Starsport
Andrea Trinkijeri

Trinkijeri je u utorak objavio zagonetnu poruku koju su mnogi protumačili kao oproštaj od Partizana i njegovih navijača.

Naš portal došao je do saznanja da je italijanski stručnjak ucenio Partizan i da od kluba traži da mu se ispune mnogi (nemogući) uslovi.

Iako su košarkaši Partizana pristali na smanjenje plata od 25 odsto, Trinkijeri za to neće ni da čuje i ne želi da se odrekne nijednog evra od 800.000 koliko prima u Humskoj.

Takođe, traži i stan određene kvadrature. On tokom boravka u glavnom gradu Srbije živi u Beogradu na vodi i sad želi da mu i ta stavka napismeno uđe u ugovor.

Za kraj želi novi ugovor sa klubom u kojem bi imao garantovan budžet za pojačanja.

Ostaje nam da vidimo da li će Partizan pristati da prihvati sve Trinkijerijeve uslove ili će krenuti u potragu za novim trenerom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Sale70

26.06.2020 13:28

Da li je moguce da se sire ovakve dezinformacije,Trinkijerijeva plata je vise nego duplo manja nego sto je cifra u tekstu.Da niste mozda permutovali pa objavili Obradovicevu platu u Zvezdi,to bi vec moglo da bude blizu istine.