(FOTO) Miško potvrdio: Zvezda dovela zver u reketu!

Autor:

Sport

24.06.2020

08:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kamerunski centar Lendri Noko dogovorio je prelazak u tabor Crvene zvezde, potvrdio je košarkaški menadžer Miodrag Ražnatović na Tviteru.

RepublikaFoto: Starsport
KK Crvena zvezda

- Sa sa Obrado vic ce u novoj sezo ni predvo diti sa klu pe ekipu beogradskih crve nno belih - napisao je Ražnatović

Na prvi pogled nevešto ispisana rečenica zapravo krije deo prezimena Kamerunca u originalu (Landry Nnoko), a imajući u vidu da je poznati menadžer dosad najčešće na ovaj način nepogrešivo "pogađao" nova pojačanja Zvezde ili Partizana, jasno je da je to i ovog puta slučaj.

Dakle, na Mali Kalemegdan stiže snažni centar koji je imao važnu ulogu u igri Albe minule sezone, potvrdio je kvalitet u oba pravca i dominaciju u reketu i protiv Zvezde u dva meča, te u njemu srpski evroligaš dobija pouzdanu snagu u reketu.

U karijeri je, osim Albe, igrao za tursku Sakariju, a zapaženu rolu imao je u razvojnom timu Detroit Pistonsa Grand Rapidsima gde je čak bio proglašen za defanzivca sezone 2017-2018.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading